Contact

Jan Vandermeeren
Letterkundestraat 242
2610 Wilrijk

jan@stamboom-vandermeeren.be

Reacties

9 reacties op “Contact”

 1. Arno Vandermeeren avatar

  hebben wij eigenlijk een familie wapenschild of logo??!

 2. geert daenen avatar

  Jan,

  Een tijdje geleden hebben we even contact gehad over uw stamboom. Ter herinnering, mijn grootmoeder is Alfonsine Natens , getrouwd met Marcel De Bruyn ( VIII.11 – 7).

  Nu zijn we zelf opgestart – eerder overgenomen – met http://www.meensel-kiezegem.be . Een sub-categorie in de categorie ‘ Geschiedenis’ gaat over stambomen in M-K.

  Mogen hierbij ook verwijzen naar uw site over Van Der Meeren ? Dit dan onder de vorm van een kort artikel en de link naar http://stamboom-vandermeerenbe.webhosting.be/ & http://stamboom-vandermeerenbe.webhosting.be/genealogie/353/par_353.htm-frm3.htm

  Grt, Geert

  1. Jan Vandermeeren avatar

   Dag Geert,

   geen probleem, ik plaats zelf een link terug naar jullie website.

   jan

   1. geert daenen avatar

    OK, bedankt, groeten , Geert

 3. Dirk BINON avatar
  Dirk BINON

  Geachte heer,
  Als werkgroep genealogie en heemkunde (Gemeente Puurs) werken wij aan een uitvoerige studie over de familie COOMAN. In het kader van dit onderzoek zoeken wij naar gegevens over Antonius Verhasselt die mogelijk vanaf 1738 pachter was te Muizen (dorpje bij Mechelen). Bij zijn overlijden (1751) schrijft de pastoor: pachter (villicus) van hr Vandermeeren. Weet u soms over wie het hier gaat? Naam van de hoeve?
  Mijn dank voor de te nemen moeite en vriendelijke groeten!

  Dirk BINON

  1. Jan Vandermeeren avatar

   Dag Dirk,

   Over pachters uit Muizen weet ik niets. De oudste bekende voorvader was een pachter van de Gemphoeve in Kortrijk-dutsel. Hij had drie zonen, geboren tussen 1712 en 1720 waar ik maar van één veel weet. De anderen zijn ook in die omgeving overleden. Van ‘Vandermeeren’ in regio Muizen heb ik geen weet op dit moment.

   Als u iets mocht vinden, hoor ik dat graag.

   groeten

   jan vandermeeren

 4. Janiu Leyssens avatar
  Janiu Leyssens

  Beste,

  Ik ben bezig met de voorouders van mijn schoonzoon (Broos)op te zoeken. Nu was één van de voorouders nml. Guilielmus Broos (° te Tielt bij Aarschot 31-03-1757 en + te Bekkevoort 27-02-1830) gehuwd met een zekere (Maria) Anna Catharina Vandermeeren (afkomstig van Kortrijk-Dutsel. Zij is overleden op 20-10-1814 te Tielt (volgens de gegevens van Ariadne on line) en was toen 64 jaar. Zij is dus geboren in 1750. De enige Anna (Maria) Catharina die ik daar terugvind is dochter van Petrus Vandermeeren en Martina Sempels (geboren op 12-05-1750). Deze is echter volgens uw gegevens gehuwd met een zekere Trappeniers.in Sint-Joris-Winge. Bent u daar 100% zeker van?
  MVG,

  Janiu Leyssens

  1. Jan Vandermeeren avatar
   Jan Vandermeeren

   een hele late reactie, momenteel heb ik het wat druk met andere zaken. zodra ik wat tijd over heb zal ik dit probleem even bekijken.
   En ben ik 100% zeker? Nee, eigenlijk nooit tijdens opzoekingen.
   met vriendelijke groet

   Jan Vandermeeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.